Ainekset
1 kpl Paesano-leipä
n. 0,8 l valmista tomaatti-vuohenjuustokeittoa (Voit käyttää myös 0,7 l tomaattikeittoa ja lisätä siihen 100 g vuohenjuustoa, pehmeää tuorejuustoa tai raastettua kovempaa juustoa.)
n. 200 g Härkistä tai 300 g paahdettua palvikylkeä
Tee näin
- Leikkaa kauttaaltaan leivän päältä noin 1,5-2 cm viipale ja koverra leivän sisus pois kuoresta.
- Revi leivän sisus peukalonpään kokoisiksi paloiksi ja paahda ne uunissa tasaisen ruskeiksi.
- Leikkaa palvikylki n. ½ cm kokoisiksi kuutioiksi ja paahda ne pannulla tai uunissa ruskeiksi, valuta niistä rasva pois ja nosta kuutiot keittiöpaperin päälle kuivumaan ja jäähtymään.
- Valmista keitto, kaada se tyhjään leipäkuoreen ja ripottele pinnalle paahdettu-ja leipäkuutioita ja härkistä tai palvikylkikuutioita. Pinnalle voi ripotella myös hienonnettuja yrttejä.
Muista syödä leipä, kun se on lakannut palvelemasta keittokulhona!