Usein kysyttyä

Mikä on fazerleipurit.fi?

Fazerleipurit.fi on keväällä 2022 avautunut Fazerin digitaalinen tilauspalvelu, josta on mahdollista tilata Fazer Leipurit myymäläleipomoiden tuotteita noudettavaksi erikseen mainituista suomalaisista ruokakaupoista. Fazerilla on yli 120 Myymäläleipomoa ruokakaupoissa ympäri Suomen ja nyt samoja herkkuja voi tilata myös verkosta tämän palvelun avulla. Verkkopalvelun omistaa Fazer Leipomot Oy (Business ID 1972442-0). Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla.

Mitä tuotteita fazerleipurit.fi myy?
Tilauspalvelussamme on tarjolla valikoima Fazer Leipurit tuotteita: leipää, makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä kakkuja ja leivoksia. Tutustu myös kakkuihin ja munkkeihin, jotka voit tilata koristeilla tai omalla tekstillä.

Miksi verkkovalikoima ei ole sama kuin myymälöissä?
Olemme valinneet verkkovalikoimaamme suosituimpia ja toisaalta ajankohtaisia tuotteita sekä juhliin ja muihin erityistilanteisiin sopivia tuotteita. Uskomme, että rajattua valikoimaan on myös verkossa mukavampi selata, mutta otamme mielellämme vastaan tuotetoiveita.

Vaatiiko verkkokaupan käyttö kirjautumista?
Ei vaadi.

Mitä tilausmalleja tarjoatte ja miten ne toimivat?
Tällä hetkellä tarjoamme ainoastaan noutomahdollisuuden erikseen mainituista ruokakaupoista.

Mistä tiedän, mistä ruokakaupoista tuotteita voi noutaa?
Noutopaikat näkyvät palvelun etusivulla sekä tilauksen vahvistusvaiheessa.

Milloin tilauksen voi noutaa?
Tilatut tuotteet voi noutaa, kun olet saanut vahvistusviestin sähköpostiisi, että tilaus on valmiina noudettavaksi. Tilauksen noutoajat ovat arkisin klo 12-18 ja lauantaisin klo 10-16.

Miksi tilauksesta noutoon-aika on niin pitkä?
Teemme valtaosan tuotteistamme käsityönä ja useiden artesaanileipiemme valmistuminen ottaa oman aikansa. Teemme leipätaikinat itse paikan päällä, jauhoista ja vedestä aloittaen ja annamme taikinoiden levätä pitkään, usein yön yli. Mikäli haluat hakea herkut vaikkapa brunssille nopeammin, piipahda jossakin 123 Myymäläleipomossamme. Lähimmän leipomon löydät täältä

Miksi en voi myös maksaa tilaustani verkossa?
Tällä hetkellä meillä maksu on mahdollista suorittaa vain noudon yhteydessä.

Voinko käyttää lahjakortin tai kampanjakoodin alennettuun tuotteeseen?
Lahjakortteja ja etuja ei voi yhdistää toisiin etuihin. Voit käyttää niitä ainoastaan normaalihintaisiin tuotteisiin.
 
Miksi tilauksen yhteydessä kysytään katuosoitetta, vaikka kotiinkuljetusmahdollisuutta ei ole?
Keräämme tietoja laadunvarmistuksellisista syistä, sekä siltä varalta, että lisäämme myöhemmin palveluumme erilaisia toimitusmuotoja.

Tarvitsenko tilausvahvistuksen mukaani, kun haen tilaamani tuotteet?
Kannattaa pitää tilausvahvistus valmiina, kun haet tuotteet leipomon ovelta. Leipurimme löytävät tilauksesi kuitenkin myös nimelläsi. 

Tarvitsetko tilauksestasi kuitin?
Kun tilaus on vastaanotettu, saat sähköpostiisi tilausvahvistus viestin. Tilausvahvistuksesta näet tilatut tuotteet, kappalemäärät, tilauksesi arvioidun loppusumman sekä myös alv erottelun. 
 
Voinko lisätä tai poistaa tuotteita tilaukselta jälkikäteen?
Voit muokata tilaustasi 72 tuntia ennen tilausvahvistuksessa ollutta noutohetkeä.

Milloin tilaukseni on valmis?
Leipurimme lähettävät sinulle sähköpostin, kun tilauksesi on noudettavissa, sovitun aikaikkunan sisällä. Ensimmäinen noutopäivä on valittavissa tilauspäivästä kahden päivän päähän. Noutoajat ovat arkisin klo 12–18 ja lauantaisin klo 10-16. Pyrimme olemaan niin ripeitä kuin mahdollista, jotta saisit tilaamasi leipomon herkut niin pian kuin mahdollista. 

En ehtinyt noutamaan tilaustani noutopisteestä, kuinka toimin?
Ottaisitko yhteyttä asiakaspalveluumme? Tilausvahvistuksesta löydät yhteystietomme. Voit myös olla suoraan yhteydessä leipomoihimme:

  • K-Citymarket Länsikeskuksen Fazer Myymäläleipomo 050-4736804
  • K-Citymarket Tammiston Fazer Myymäläleipomo 050-3846328
Mitä jos haluan perua tai palauttaa tuotteen?

Voit muuttaa tilausta tai perua sen 72 tuntia ennen noutohetkeä. Koska myymme elintarvikkeiksi luokiteltavia tuotteita, tilaajalla ei ole oikeutta perua kertatilausta. 

En saanut täältä vastausta kysymykseeni!
Hitsi vie! Siinä tapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.fazerleipurit@fazer.com, niin vastaamme sinulle henkilökohtaisesti. Kuulemme myös mieluusti palautetta tilauspalvelustamme!